mei 28, 2018

Accommodatie

Het Catharina Hoes Kerkrade is een multifunctionele accommodatie met meerdere zalen en gezellige ruimtes. Ons gemeenschapshuis welke in 2011 geheel is gerenoveerd werd in eerste instantie gebouwd als lagere school voor de jongensschool St. Tarcisius.

Tegenwoordig is het te gebruiken voor feest, vergader, koffietafels en nog veel meer mogelijkheden. De grote zaal met een frisse uitstraling is uitermate geschikt voor feesten van allerlei aard.

Tevens beschikken wij over een eigen parkeergelegenheid achter ons gebouw. Wel zo makkelijk dus geen gedoe met het zoeken naar een plek voor uw auto. Onze accommodatie is zowel aan de voorkant als achterkant voorzien van een rolstoel vriendelijke ingang.

Gemeenschapshuis Catharina Hoes Kerkrade

Onze locatie gelegen in de wijk Holz te Kerkrade is uitermate geschikt voor feesten, bruiloften en andere partijen. Wij verzorgen alle voorbereidingen en zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes verzorgd wordt. Ons team met jaren ervaring op dit gebied zal steeds proberen om aan uw wensen gehoor te geven.

Ook verenigingen kunnen bij ons terecht voor bijvoorbeeld een leden vergadering of bijeenkomst. Natuurlijk behoren tentoonstellingen, lunch meetings en andere gelegenheden ook tot de mogelijkheden.

Omdat wij beschikken over diverse zalen en andere ruimtes is het mogelijk om voor gezelschappen tot 300 personen bij ons te reserveren.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor de vele mogelijkheden en bezoek ook onze Facebook pagina.